on se kiva kun tässä rauhassa datailen niin repen pupuliini tulee, polvistuu tuohon sängyn viereen ja pitää mua kädestä nojaten siihen otsallaan. "kun repe ei haluu et pidn sitä kädestä", og, ja minä liityn tähän miten? ja sitten sen tulee lusikoimaan mitä paskeria, huudan vain repeä. yritän keksiä jonkun tekosyyn miten päästä pois tilanteesta. keksin näyttää mustelmat kädestäni, jotka sen koira teki. hmh. ei siinä muuten, mutta tulee vain mielipahaa ja repekään ei varmaan tyksi. mutta on se tosi soma ihminen. tuo kukkia, mullekin. oon tosi iloinen repen puolesta, sellainen kunnon mies eikä mikään mulkku joiden kanssa sillä on ennen ollut juttua.

anyhuu, ah! nyt on tärkein kotona - sänky♥ home is where your bed is jne. ja mun omaisuus koostuu vissiinkin dvdistä, vhssistä ja cdistä. vielä pitäisi saada toiset verhot, pöytä, tuoli ja laatikoita kaappiin vaatteille. ainakin. sitten lucky ja tikku kanssa!! tuli siinä tavaroita pakkaillessa sellainen olo, että ei perkele en ole muuttamassa pois sataan vuoteen, koska oli niin rasittavaa se puuha :--D

rakastan sitä, kun laittaa sormet korviin suihkussa ollessa. tuntuu vähän siltä kuin irtautuisi hetkeksi maailmasta. ikävää siinä tosin on se, että joutuu palaamaan maan pinnalle ottaessaan sormet pois korvista..