sossusta soitti muuan setä eräänä päivänä ja kysyi "oletteko te pariskunta". YOU SAY WHAT ihan asiallisen selvästi tarkensin ttt-hakemukseen kuinka olemme ärrän kanssa kavereita. menin ihan lukkoon ja sain sanottua sitten, että ei emme ole. sitten käski kuitenkin tulla jonnekin "erityiseen" mestaan keskustelemaan asiat halki. ööh? eilen piti mennä käymään siellä, mutta oli niin kipiä olo etten mennytkään. sen sijaan vein yhden puuttuvan liitteen sinne postilaatikkoon iltasella ja lappusen, missä selitys ja tarkennus siitä ettemme ole ärrän kanssa pariskunta. 
-olemme olleet kavereita ekasta luokasta lähtien
-meillä on erilliset makuuhuoneet
-ärrällä on poikaystävä
-en pidä naisista romanttisessa mielessä (ainakaan ole vielä herännyt sen syvemmin)
sitten vielä päivittelin miten voisin asian vielä paremmin todistaa. kaikkea sitä. toivottavasti ei ottannu sitä höpötystä kovin nokkiinsa. mut en silti ymmärrä tällaista..

eilen oli kyllä pienesti tapahtumakasta mulle! söin mozzarellasalladia hii. sitten mun pyöröpuikkojen siima irtosi toisesta puikosta ihan kesken kutelun, perskeles. onneksi äiti toi uudet kun kävi käymässä, kun vähän itkisin! ja sitten voi ei -osiossa.. kun oltiin tulossa kaupasta mulle soitti joku outo numero. mut pakotettiin vastaamaan, jota en normaalisti tekis ja ylläripylläri - lehtimyyjä. no se ainakin viisi minuuttia sepusti jostain ihmeellisesti, en saanut selvää. jossain vaiheessa kävi kuiteskii ilmi, että kauppaa cosmopolitania. olikohan se joku viisi nroa 19,90€ + tilaajalahjaksi jonkun hienon ihmisen suunnittelema putkikassi. sitten lopuksi se myyjä kysyi että laitetaanko tulemaan ja en voinu muuta kuin nauraa. ihan jäätävä se myyntipuhe!! sitten selittelin, että vaikka oonki tällä hetkellä tällain sossurotta, niin pistäppä kuule tulemaan, pakko ottaa nyt kyllä kus oli niin hyvä myyntipuhe! oli sellainen tosi vakuuttava nuoren miehen ääni ja hurjan ystävällisen kuuloinen. varmaan joku sen lafkan paras työntekijä -pestin saanut/saava.. no mutta. mulle tulee siis heti tässä kuussa cosmo, sitä odotellessa sitten. voooi herttinen mitä menin tekemään!

vähän jäi harmittamaan, että jäi nyt yöllä haukun kanssa käpyttelemättä. no ensi yönä sitten! ps jee vihdoinkin sain pariisin kevään uusimman!! ja sain tietää, että ovat tulossa wanaja festivaleille, oon niin menossa! jihuu