ensimmäinen päivä töissä - selvitty!

heräsin jo neljältä aamusella ihan pirteenä ja yritin vielä saada unenpäästä kiinni. aikani pyöriskeltyäni menin syömään jukurtin ja semmusta. sitten taas pyöriskelemään, herätyksenkin aikaistin kello puoli seitsemään. tällä kertaa jännitti niin, että sydän tykytti hurjasti ja pyörrytti. ulkona oli ihan kempo keli, satoi lunta vastatuuleen kun käpyttelin sinne paikallisen huudeille.

siinä sitten hippivolkkarilastillinen meitä jumitushiljaisuudessa ajoi sinne mestaan. muutenki sielä oli jotenki kauhian hiljaista koko aika, kun ei ketään uskaltannu puhua mitään. yhden jäbän kanssa yritin jotain pientä jutella, kun se vaikutti niin puheliaalta. ihan mukava oli. ja kyllä mä muutamien muidenkin kanssa vaihdoin pari sanaa, ihan kivuilta vaikuttavat! meitä on siellä siis olisiko kymmenen? mutta kyllä siihen kymmeneen mahtuu jokunen ei ihan mun tyyppinen ihminen.. 

juu. eipä tehty oikein muuta ku istuttiin ja tutustuttiin paikkoihin lisää. oli hassuu kus toinen niistä vetäjistä kyseli, että muutinko helsingistä jnejne, ihmetteli kun kuulemma on niin tutunnäköiset kasvot. enpä tiedä mistä voisin olla tuttu! sekin on musta tosin tutunnäkönen, mutta luulen olevan syyn se, että muistuttaa syksyistä luokkatoveriani..

kotona odotteli postin joukossa tukipäätös, korvaavat perusmössykän lisäksi kotivakuutuksen ja mun osuuden sähkölaskusta jee! hurja nälkäkin oli, ruoan lisäksi lankesin syömään muzilta saadun ison kindermunasen, sitten kyllä masensi. ei pitänyt syödä mitään herkkuja ja turhaa!!

huomenna ei tarvitsekaan mennä töihin, koska mulla on varattu aika terkkariin puoli kymmeneltä. käyn hakemassa pilsuja, joita kävin viikko sitten ruinaamassa! tulispa se marjastusaika sitten pian edes tässä kuussa, että onnistuisi. en halua mihinkään tutkimuksiin..

ja voi perkele kus yritin katsoa viime merkintää niin se ei ollutkaan tullut tänne?? huoh. no eipä siinä mitään ihmeellistä ollutkaa, mitä nyt selittelin tuosta työharjoittelusta. mulla siis alkoi tänään työharjoittelu.. ja oon ollut perjantaista asti yksin kotona, koska ärrä italioissa ja haukku mummiloissaan. pslfgvkökdgd voi kökkendal

no mutta. tässä soma biisu